Vandaag, 19 oktober, mocht ik naar de HU. Het blijft een vertrouwd gevoel als ik daar binnen loop. Ik? Ik ben Johanneke Schaap, mede oprichter van de VAF en afgestudeerd Farmakundige. Wat moest ik op de HU, hoor ik je denken…. Nou…..De tweedejaars Farmakundigen hadden als opdracht om een symposium te organiseren voor de eerstejaars studenten om hen meer informatie te geven over het werkveld van een Farmakundige.  

De tweedejaars studenten hebben per tweetal een alumni Farmakundige geïnterviewd uit het werkveld. De studenten hadden van hun interview een poster gemaakt en werden getoetst op deze opdracht tijdens het symposium. 

Wat een leuke en interessante opdracht! Wat een diversiteit aan functies zijn er voor Farmakundigen!

Voor mij was dit ook een mooi moment om rond te lopen en de posters te bekijken, daarnaast heb ik nog enkele studenten en docenten gesproken. 

Tijdens het symposium werd in de hoorcollegezaal door vier gastsprekers hun verhaal verteld. Zij legden uit bij welk bedrijf/firma/instelling zij werkten en welke functie zij daar uitvoeren.

Ik had een leerzame dag en heb nieuwe informatie opgedaan.

Femmy en Lenora hadden van mijn functie een poster gemaakt en ik heb toestemming gekregen om deze te publiceren. Dames, hartelijk dank daarvoor 😊.

Top